• newly renovated building from rear
  • old building before renovation by Richard Robb Architects
  • rear elevation of renovation
  • old building before renovation
  • corner kitchen extension
  • kitchen expansion with glass sldiing doors

Sandbank

Heatherdale, Sandbank, Dunoon, Argyll & Bute

This project incorporated internal alterations and a rear extension to provide new kitchen, living, utility and "Al Fresco" dining facilities to a substantial detached villa in Argyll. Open plan living and the option to expand out onto the decking and leisure areas were accommodated within the brief. Renovations to the front elevation included the complex rebuilding of the ground to ridge timber bay windows and works were carried out within budget and to programme, all to meet the client's requirements.

Facebook Feed